Øvrige faciliteter • Kattegat Strand Camping • Tennis • TV Stue • Tøjvask
Book nu

Lidt flere faciliteter til dig 

TV

På flere af pladserne er der mulighed for at koble TV-stik til vores TV system. Her får du adgang til følgende kanaler: DR1, DR2, DR3, DRK, Ramasjang, TV2, TV3, TV3+, TV3Sport, TV3Plus og derudover diverse tyske, norske og svenske kanaler.

I forbindelse med alle køkkener finder I ligeledes et opholdsrum, der frit må bruges af alle vores gæster. Opholdsrummet indeholder borde, stole og TV og kan ikke reserveres, men kører efter først til mølle princippet. Alle vores servicebygninger er handicapvenlige.

Aktivitetshal 

Vi har en super fin aktivitetshal med mulighed for en masse sjov og leg. Vi stiller bolde og diverse andre redskaber til rådighed til fælles spil og lege for alle børn og barnlige sjæle, så det er kun fantastien der sætte grænser for hvad hallen kan bruges til. Vigtigst af alt er, at hallen er et inkluderende område og benytter man hallen skal man huske at alle er velkommen til at deltage i den igangværende leg/spil.

Tennis
På pladsen har vi en fin multibane, hvor I har mulighed for at spille tennis i tidsrummet 8:00 – 10:50. Banen skal bookes i receptionen, hvor I ligeledes kan leje ketcher og bolde. I er også velkommen til at benytte eget udstyr, hvis I har det med.

Multibanen
Multibanen kan naturligvis også anvendes til mange andre former for aktiviteter end tennis. Det kan være alt lige fra fodbold, basket, dødbold og fangeleg og meget mere….det er det perfekte mødested for børn – uanset hvilke aktiviteter der sættes gang i. Kom og leg – måske bliver det stedet hvor du finder nye venner.

Tøjvask
Løber du tør for rene underbukser på din ferie, har du mulighed for at vaske og tørre tøj på campingpladsen.
Vi har stillet både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, og ønsker du at benytte denne mulighed skal du blot henvende dig i receptionen.

  • Vask inkl. tørretumbler koster 50 DKK.  

Vaskeplads
På campingpladsen har du også mulighed for at vaske din bil, campingvogn eller autocamper på vores vaskeplads ved den servicebygning nr. 1. 

Gratis
Wi-Fi
Opvarmet swimmingpool
Hundeskov til din bedste ven
Gratis
bad

Restaurant

Familiehytter

Lej en tipi

Sjove aktiviteter