Minigolf • Kattegat Strand Camping • En hyggelig aktivitet for hele familien
Book nu

Sving køllen på minigolfbanen og dyrk din indre vinder.

På Kattegat Strand Camping har vi en smuk og udfordrende 12-hullers minigolf bane for alle aldre og niveauer – en klassisk campingaktivitet, der indbyder til sjov og samvær med hele familien. Banen er bygget med inspiration fra Mariagerfjord golfbane, der ligger små 30 minutter fra campingpladsen.

Bor du på campingpladsen kan du spille for DKK 50,- pr. person (børn under 5 år er gratis ifølge med en voksen). I booker banen og får udleveret køller og bolde i receptionen.

Er du ikke gæst på campingpladsen, har du stadig mulighed for at spille minigolf på Kattegat Strand Camping. Her er prisen DKK 60,- pr. person.

Et spil minigolf er næsten et must når man er på camping. Det er lidt som om de to ting hænger sammen. Har i allerede en forsvaende mester i familien eller skal han/hun findes på jeres næste ferie på Kattegat Strand Camping?  

 

Vil du vide mere? 

Har du lyst til at blive lidt klogere på minigolfens historie fortæller Dansk Minigolf Union blandt andet om oprindelsen af spillet og hvornår det kom til Danmark. Læs artiklen her

Familiehytter

Fisketur

Lej en tipi

Priser