Om os • Kattegat Strand Camping
Book nu

Hej! Vi er Birthe og Jørn
– Lejrcheferne på Kattegat Strand Camping

Så længe vi kan huske, har vores hjerter banket for campinglivet, og gør det stadig den dag i dag.
Derfor købte vi i 2000 Kattegat Strand Camping, og det er ikke en beslutning vi har fortrudt på noget tidspunkt!

Vendepunktet der ændrede vores liv
I 20 år arbejdede jeg, Jørn, og min kone, Birthe, henholdsvis som tømrermester og frisør. Vi har altid camperet og stoppede ikke da vi fik vores 4 børn – tværtimod. I flere år gik vi og snakkede om, hvor spændende det ville være, at have vores egen campingplads, og på den måde få muligheden for at gøre noget sammen, som vi begge elsker.

Da Birthe så campingpladsens salgsannonce i februar måned år 2000, der dengang hed Toft Camping, slog vi til. 7 uger efter flyttede hele familien Pedersen til Nordjylland. Vi overtog campingpladsen d 1. april 2000, hvor den ligeledes blev døbt Kattegat Strand Camping.
Efterfølgende påbegyndte vi en totalrenovering af pladsen.

Campinglivet giver os et 6. gear.
Når solen begynder at titte frem på himlen, får vi automatisk et ekstra gear. Som lejrmutter og -fatter arbejder vi snildt 15-18 timer alle ugens dage, men det er netop det vi godt kan lide. Når campingpladsen er åben er der tryk på, hvilket giver os et kæmpe skud motivation og energi. Vi elsker at gøre vores gæster glade.

Vi elsker vores gæster! Når I er glade, er vi glade.
Vores gæster skal altid have den bedste service med et bredt smil og godt humør. Vi elsker at så mange fastliggere, par og børnefamilier besøger vores campingplads år efter år. Vi gør vores ypperste for, at have aktiviteter børnene er vilde med. Sidst, men ikke mindst, ved vi hvor meget faciliteter og rengøring betyder, og derfor er samtlige faciliteter og rengøring helt i top.

Vi glæder os helt vildt til at se jer alle til en fantastisk sæson.
Vi ses!

De bedste hilsner
Birthe & Jørn