Om os • Kattegat Strand Camping
Book nu

Hej! Vi er Birthe og Jørn
– Lejrcheferne på Kattegat Strand Camping

Så længe vi kan huske, har vores hjerter banket for campinglivet og gør det stadig den dag i dag. Derfor købte vi i 2000 Kattegat Strand Camping og det er ikke en beslutning vi har fortrudt på noget tidspunkt!

Kattegat Strand Camping blev et vendepunkt der ændrede vores liv
I 20 år arbejdede jeg, Jørn, og min kone, Birthe, henholdsvis som. tømrermester og frisør. Vi har altid camperet og stoppede ikke da vi fik vores 4 børn – tværtimod. I flere år gik vi og snakkede om, hvor fedt det ville være at have vores egen campingplads, og på den måde få muligheden for at gøre noget sammen som vi begge elsker.

Da Birthe i februar måned år 2000 så salgsannoncen for campingpladsen, der dengang hed Toft Camping, slog vi til, og 7 uger efter flyttede hele familien Pedersen til Nordjylland. Vi overtog campingpladsen 1. april, hvor den ligeledes blev døbt Kattegat Strand Camping, som den stadig hedder den dag i dag. Vi påbegyndte efter overtagelsen en totalrenovering af pladsen.

Vi brænder for den anderledes livsstil
Vi elsker vores arbejde, og heldigvis for det – det er jo en livsstil. Vi trives med at være vores egne chefer, trods det store ansvar, der kræver, og man skal kunne tage sig selv i nakken og få tingene gjort. Men samtidig medfølger også en kæmpe frihed og et vinterhalvår hvor man er fri som fuglen. Energifordelingen og forskellen på sæsonerne er noget vi sætter utrolig stor pris på.

Campinglivet giver os et 6. gear.
Når solen begynder at titte frem på himlen, får vi automatisk et ekstra gear. Som lejrmutter og -fatter arbejder vi snildt 15-18 timer alle ugens dage, men det er netop det vi godt kan lide. Når campingpladsen er åben er der tryk på, hvilket giver os et kæmpe skud motivation og energi. Vi elsker at gøre vores gæster glade.

Vi elsker vores gæster! Når I er glade, er vi glade.
Vores gæster skal altid have den bedste service med et bredt smil og godt humør. Vi elsker at så mange fastliggere, par og børnefamilier besøger vores campingplads år efter år, og vi gør alt for at sørge for aktiviteter børnene er vilde med. Sidst, men ikke mindst ved vi hvor meget faciliteter og rengøring betyder, og derfor er samtlige faciliteter og rengøring helt i top.

Vi glæder os helt vildt til at se jer alle til en fantastisk 2021 sæson. Vi ses!

De bedste hilsner
Birthe & Jørn

Familiehytter

Kattegat Camp Festival

Lej en tipi

Sjove aktiviteter