Restaurant • Kattegat Strand Camping • Lækker Take Away • Bestil nu
Book nu

Drop madlavning, undgå opvask og ta’ en slapper. Vi gør jobbet for dig.

Det er blevet den tid på dagen….tom mave O-clock!

Fristelsen til at overlade madlavningen til andre er stor, og det med god grund. For på Kattegat Strand Camping kan du sætte dig til bords på vores skønne restaurant og nyde et veltilberedt måltid. Spice grillmenuen op og gå ombord i vores alsidige buffet, der tilfredsstiller både kødelskeren, vegetaren, den kræsne og den hundesultne.

Efter vores mening er det vigtigt at huske, at overlade de hverdagsbetonede opgaver til nogle andre i ny og næ. Og her er vores restaurant et glimrende bud, der med sin alsidige menu indeholder noget for hele familien.

OBS! Grundet Corona tilbyder vi kun Take Away bestående af et mindre udvalg af lækre retter. Vi går ikke ned på kvaliteten af den grund, og du får derfor stadig super lækker mad med hjem.

Selvom du ikke er gæst på campingpladsen er du mere end velkommen til at bestille Take Away og komme forbi og prøve vores lækre buffet, når tiden kommer til at vi kan tilbyde dette igen. Du kan også bestille henholdsvis super lækre pizzaer eller grillmad fra vores grillbar

For at bestille Take Away bedes du kontakte os her

 

Gratis
Wi-Fi
Opvarmet swimmingpool
Hundeskov til din bedste ven
Gratis
bad

Familiehytter

Praktisk info

Restaurant

Sjove aktiviteter