Oplevelser • Kattegat Strand Camping
Book nu

Ferie i Nordjylland og Himmerland

På siden her, kan du læse om lokalområdet, sommerbyen Øster Hurup,
naturskønne Himmerland og naturligvis alle de rige oplevelser i Nordjylland.
God fornøjelse

Øster Hurup by og lokalområde

Øster Hurup er en vaskeægte badeby, hvor du finder en af Danmarks mest børnevenlige strand, et hyggeligt havnemiljø samt en hovedgade spækket med restauranter, caféer og butikker. Byen er en gammel fiskerby med kun omkring 1000 indbyggere i vintermånederne; et tal som fordobles mange gange i sommersæsonen, hvor byen summer af turister. Her oser byen af sydlandsk stemning.

 

ØSTER HURUP

Lille Vildmose som nabo

10 km fra Kattegat Strand Camping ligger Lille Vildmosecenteret, som er en fremragende outdoor oplevelse. 
Prøv bl.a. Tørvetoget, naturlegepladsen, ørnesimulator og selvfølgelig vær på udkig efter elge i elgenes land. 

Du kan med fordel købe billetter til Lille Vildmosecenteret, når du bor på campingpladsen. 

 

 

Ferie i Himmerland

I Himmerland er du langt væk fra storbyens stress og jag, kilometerlange køer til top-attraktioner og myldretrafik. I Himmerland er du tæt på naturen – kysterne, bakkerne, hederne og selvfølgelig masser af aktiviteter og oplevelser. I Himmerland er der bare dejligt.

I magasinet kan du finde inspiration til skønne og uforglemmelige ferieoplevelser. Himmerland byder på den skønneste natur, men især plads, atmosfære og idyl kendetegner området.

Løbe- eller cykeltur

Området omkring Kattegat Strand byder på en masse flot natur, som vi synes du skal have størst mulig glæde af. Vi har derfor lavet hhv. en løbe- og cykelrute, som du er hjerteligt velkommen til at benytte. Så hop på cyklen eller træk i løbetøjet og kom derudad!

Udover de ruter vi har lavet til dig kan du her finde flere ruter der fører dig vidt omkring i Nordjylland
Du finder link til både løbe- og cykelrute nedenfor

 

 

Mountainbike

 

 

Ca. 30 minutter fra Kattegat Strand Camping finder man en af Jyllands sjoveste mountainbike skove, Rold Skov. Der er udfordringer for selv de meget skrappe MTB entusiaster, men også masser af sjove muligheder for motionister.

 

MTB RUTE

Tag på eventyr i Jylland

Ja, når du har ferie er det er dejligt at slappe af og nyde solen, stilheden og måske en tur i det blå. Men man kan også godt blive lidt kuller af at komme så langt ned i gear, og når det sker er det på tide at sætte sig i bilen, køre ud i det danske land og få sig en på opleveren. Heldigvis er der nok at give sig til i Jylland! Der findes nemlig rigtig mange fede attraktioner og oplevelser som vi bestemt ikke synes du skal gå glip af.

Her giver vi dig et overblik over de største attraktioner i Jylland, som bestemt er et besøg værd i løbet af jeres ferieophold hos Kattegat Strand Camping.

 

Fisketur

Lille Vildmose

Lej en tipi

Familiehytter