Oplevelser • Kattegat Strand Camping
Book nu

Ferie på Kattegat Strand Camping i Øster Hurup

Endelig fri fra arbejde….en kop kaffe er brygget og du har sat dig i sofaen med uldtæppet og smækket benene op. Du og din familie har snakket om sommerferie og valget er faldet på campingferie i skønne Danmark. I ved, der er en masse at opleve, men mangler lidt mere inspiration. Holder du din ferie hos Kattegat Strand Camping kan du være helt sikker på at dine ferieoplevelser ikke bliver en skuffelse. Både på og omkring campingpladsen kan du berige din ferie med alt fra by og butikker, smuk natur, golf og fiskeri til legeland, vandland, vinsmagning og vi kunne blive ved….læs med her og glæd dig til en ferie, hvor du har et væld af oplevelsesmuligheder – du finder uden tvivl en masse der passer netop dig og din familie.

God fornøjelse

Øster Hurup by og lokalområde

Øster Hurup er en vaskeægte badeby, hvor du finder Danmarks mest børnevenlige strand, et hyggeligt havnemiljø samt en hovedgade spækket med restauranter, caféer og butikker. Byen er en gammel fiskerby med næsten 1000 indbyggere i vintermånederne; et tal som fordobles mange gange i sommersæsonen, hvor byen summer af turister. Her oser byen af sydlandsk stemning.

Ferie i Himmerland

I Himmerland er du langt væk fra storbyens stress og jag, kilometerlange køer til top-attraktioner og myldretrafik. I Himmerland er du tæt på naturen – kysterne, bakkerne, hederne og selvfølgelig masser af aktiviteter og oplevelser. I Himmerland er der bare dejligt.

I magasinet kan du finde inspiration til skønne og uforglemmelige ferieoplevelser. Himmerland byder på den skønneste natur, men især plads, atmosfære og idyl kendetegner området.

Løbe- eller cykeltur

Området omkring Kattegat Strand byder på en masse flot natur, som vi synes du skal have størst mulig glæde af. Vi har derfor lavet hhv. en løbe- og cykelrute, som du er hjerteligt velkommen til at benytte. Så hop på cyklen eller træk i løbetøjet og kom derudad!

Udover de ruter vi har lavet til dig kan du her finde flere ruter der fører dig vidt omkring i Nordjylland
Du finder link til både løbe- og cykelrute nedenfor

 

 

Tag på eventyr i Jylland

Ja, når du har ferie er det er dejligt at slappe af og nyde solen, stilheden og måske en tur i det blå. Men man kan også godt blive lidt kuller af at komme så langt ned i gear, og når det sker er det på tide at sætte sig i bilen, køre ud i det danske land og få sig en på opleveren. Heldigvis er der nok at give sig til i Jylland! Der findes nemlig rigtig mange fede attraktioner og oplevelser som vi bestemt ikke synes du skal gå glip af.

Her giver vi dig et overblik over de største attraktioner i Jylland, som bestemt er et besøg værd i løbet af jeres ferieophold hos Kattegat Strand Camping. Du kan læse mere om attraktionerne her

Mountainbike

 

Ca. 30 minutter fra Kattegat Strand Camping finder man en af Jyllands sjoveste mountainbike skove, Rold Skov. Der er udfordringer for selv de meget skrappe MTB entusiaster, men også masser af sjove muligheder for motionister.

 

MTB RUTE    

Fisketur

Lille Vildmose

Lej en tipi

Familiehytter