Tidligere
Næste

Måske Danmarks sjoveste campingplads...

Uanset om vejret er til stranden, bytur eller indendørsaktiviteter, er der altid basis for oplevelser og samvær på Kattegat Strand Camping.
Der er altid fuld fart på vores multiarena, legepladserne, beachvolley og minigolfbane. Også er swimmingpoolen opvarmet og skøn.

Der er masser af aktiviteter for både store og små.
Vi glæder os til at skabe rammen om jeres ferie!   

OBS fra 2. august – 10. august 2020 er hallen lukket pga. Kattegat Camp Festival

AKTIVITETSPROGRAM

Her kan du se sommeraktivitetsprogrammet for 2020. 

FORÅRSPROGRAM 2020

Afspil video

Camping når det er bedst!

Oplevelser

Kattegat Strand Camping er måske Danmarks centrum, når det gælder de største attraktioner og oplevelser.

Øster Hurup Når den danske sommer viser sig fra sig bedste side, er det svært ikke at forveksle Øster Hurup med en by i sydens sol. Bybilledet er fyldt med gæster, der kommer i fuld strand mundering, for når man lige skal have en pause fra solen, have en snack eller bare shoppe lidt. Byen tilbyder bl.a. et nyt legeland, bowlingcenter, café miljø, restauranter, butikker og en hyggelig havn.

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret – et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier.

VILDRESERVATET Lille Vildmose, er et eldorado for naturelskere og historisk interesserede. Området er Danmarks største fredede landområde på godt 76 kvadratkilometer. Her findes blandt andet Nordvesteuropas største højmose samt unikke natur- og græsningsskove. Et helt igennem fantastisk stykke dansk natur. I Lille Vildmose kan du – udover den betagende højmose
– også opleve kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte og en håndfuld elgkalve, der for nylig flyttede ind.

Hadsund har et spændende udvalg af supermarkeder og specialbutikker. Byen byder også på en lille fin gågade og mange hyggelige spisesteder. Tæt på Hadsund kan du besøg den gamle og smukke Havnø Mølle

Rundt om Mariager Fjord finder du smukke naturområder med store skove, vandrestier, søer. Her er aktiviteter for alle – uanset om du er til kultur, golf eller blot ønsker at blive imponeret af den smukke natur.

Mariager Fjord har titlen som Danmarks smukkeste fjord, omgivet af idylliske enebær- og lyngbakker, skrænter, skove og små fiskelejer. På denne tur kører I langs den smukke fjord, og kan gøre stop ved det lille, idylliske fiskeleje Stinesminde og de utrolig smukke Bramslev Bakker.
Ved Hobro kan I besøge Vikingecenter Fyrkat, der byder på den betagende ringvold fra
vikingetiden og ikke mindst den charmerende vikingegård, der består af 9 rekonstruerede
vikingehuse. Her kan man opleve dagligdagen i vikingetiden.

SEJLTUR M. SVANEN & TUR TIL ÉN AF DANMARKS ÆLDSTE OG MINDSTE KØBSTÆDER

Kør en tur til Danmarks ældste og mindste købstad, Mariager. Stig ombord på den charmerende hjuldamper Svanen, der sejler Jer en tur op af fjorden til Hobro og tilbage igen. Mariager er også kendt som Rosernes By med sine brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, der er prydet med roser. Byens og egnens historie fortælles på Mariager Museum, og kan ved selvsyn fornemmes i den imponerende Mariager Klosterkirke, der er både smuk og betagende.
Man bør også besøge Mariager Saltcenter, der er beliggende på havnen i Mariager. Her kan I træde ind i en fascinerende verden af salt. I kan blandt andet syde salt, gå en tur i “saltminen”, opleve biografen, se udstillingen og meget mere.

Når turen går til Aalborg er Aalborg Zoo et must.

Rebild er mere end lyngklædte bakker og eventyrlige skovsøer – her er skovene dybere, sagnene mere levende, kilderne mere blå…

Er du til tempo og udfordringer, så prøv kræfter med de kendte mountainbikeruter i Rold Skov

SKOV, BAKKER, KALK, KILDER OG KUNST

Rold Skov er Danmarks største sammenhængende skovkompleks på cirka 8.600 hektar. Men ikke nok med det, så er skoven fantastisk smuk! Turen går gennem Rold Skov, og vi anbefaler man gør et stop ved den betagende naturperle Store Blåkilde, hvorfra det pumpes cirka 80 liter vand op fra undergrunden i sekundet. Turen går videre til Rebild Nationalpark, der er et stort område med lyngklædte bakker. Sidst men ikke mindst anbefaler vi en tur i Thingbæk Kalkminer. Her går I direkte ind i Danmarks undergrund. De kølige minegange byder på en unik og fortættet stemning, og så indeholder minerne også massevis af kunst, blandt andet unikke gipsfigurer.

Oplev Randers Regnskov, Elvis Presley,  subtropisk badland og meget mere.

Djurs Sommerland det mest besøgte sommerland i Norden og den fjerdestørste forlystelsespark i Danmark.

På Kattegat Strand Camping kan du købe entrébilletter med rabat. 

I de seneste år er roserne væltet ned over Aarhus, og topplacering som must-visit destination gør, at alle taler om Aarhus.

Slip dit indre legebarn løs i Fårup Sommerlands sjove forlystelser til børn og voksne. De har forlystelser, der byder på alt fra ekstrem kilder i maven, vind i håret, vandpjaskeri til store smil og højlydte grin.

På Kattegat Strand Camping kan du købe entrébilletter med rabat. 

Tæt ved Lønstrup ligger den imponerende vandreklit Rubjerg Knude. Læs mere 

Mød den forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser for store og små.

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt.

Givskud Zoo får du adgang til tre vidt forskellige oplevelser på samme billet: zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark.

Ca. 2 timer fra Kattegat Strand Camping ligger LEGOLAND.