Praktisk info • Kattegat Strand Camping
Book nu

Her finder du svar på dine praktiske spørgsmål

Åbningstider

Reception og campingplads:
Åben fra den 31. marts 2023 til d. 17. september 2023
Lavsæson (31/3-23/6) & (20/8 – 17/9) fra kl. 8:00 – 21:00
Mellemsæson (23/6-7/7) & (6/8-20/8) fra kl. 8:00-21:00
Højsæsonen (7/7-6/8) fra 8:00 – 22:00

Telefonen har åben fra kl 08:00 – 18:00 i lavsæsonen.
I højsæsonen har telefonen åben i receptionensåbningstid.

Kiosk / grill / pizzeria:
Lavsæson
Man-tors: Lukket
Fredag: 15:00 – 20:00
Lørdag: 07:30 – 20:00
Søndag: 07:30 – 11:00
Helligdage: 7:30 – 21:00

Højsæson
Åben alle dage fra 7:30 – 22:00

 

Ankomst og afrejse

Ankomst:
Check-in 12:00 – 22:00
Check-in for familiehytter & tipi 15:00 – 22:00
OBS! Ved senere ankomst kontakt os på telefon +45 9858 8032 eller mail info@922.dk

Afrejse:
Check-ud i sommerferien (uge 26 til 34) fra kl. 8:00 -­ 12:00
Check-ud i sommerferien (uge 26 til 34) for familiehytter og tipi fra kl. 8:00 – 10:00
Check-ud i lavsæson fra kl. 8:00 – 14:00
Check-ud for familiehytter og tipi i lavsæson fra kl. 8:00 – 10:00

Hund

Hunde er mere end velkommen på Kattegat Strand Camping.
Vi har en indhegnet hundeskov i pladsens nordlige ende, og der er fine muligheder for at lufte dem i strandkanten.
Der er også mulighed for vask af hund i servicebygning 2.

Vi har dog regler, som alle hundeejere bedes overholde.
Husk at tage hensyn til andre campister – det kan jo ske at din nabo har allergi eller måske ikke er så glad for hunde.

Vigtige informationer og regler:

 • Døgnprisen for hunde er lavsæson DKK 20,-, mellemsæson DKK 30,-, og højsæson DKK 40,-. (Hund i familiehytter og tipi fra DKK 150,- til 300,-)
 • Hunde skal altid føres i snor af hensyn til andre gæster på pladsen.
 • HUSK at samle hundens efterladenskaber op! Skulle du i farten have glemt posen, er hundeposer ophængt 3 steder på pladsen, og de kan ligeledes afhentes gratis i receptionen.
 • Hunde må ikke medbringes i poolområdet, i servicebygningerne og i vores dyrepark.
 • Hunde er velkommen i restauranten
WiFi
På Kattegat Strand Camping kan du kvit og fri surfe rundt på nettet, uden at det koster dig ekstra. Vi har nemlig valgt at inkludere wifi i prisen, så du uden problemer kan holde dig opdateret, imens du nyder din ferie.

Vi kører på en ny fibernet forbindelse (1000/1000 Mbit/s) og størstedelen af campingpladsen, ca. 80%, ligger inden for wifi-dækningsområdet.

Strøm på pladsen

Strøm koster DKK 55,- pr. dag.
Senior strøm I lavsæson DKK 35,-
På alle campingpladsens enheder er der 10-16 amp. tilslutning.
For at tilslutte strømmen skal du selv medbringe et CEE stik.
Stikket kan også købes på pladsen Pris DKK 150,-

El- og hybridbiler (opladning)

På Kattegat Strand Camping kan du oplade din elbil eller hybridbil.
Vi har 2 ladepladser på campingpladsen, type 2 AC 11 kW.
Pris DKK 45,-/time – ladekabel udleveres i receptionen.

Pga. brandfare er det ikke tilladt at oplade el- og hybridbiler på pladsen eller ved hytten.

I Øster Hurup findes 2 stk. e-ON 11 kW opladere.
Ved Lille Vildmosecentret (10 km fra campingpladsen) findes 4 stk. Clever Type 2 AC 22 kW

 

Regler for alle campister

Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23:00 og 7:00. I dette tidsrum er al motorkørsel på campingpladsen forbudt.
Biler må dog køre fra indkørsel til enhed, men ikke rundt på campingpladsen.
MAX. hastighed i bil er 15 km/h.
PAS PÅ BØRNENE!

Gæstebiler skal parkere på P-pladsen udenfor bommen.

Brandregler
Husk at holde 3 meters brand afstand til naboen.
Gæstebesøg er fra kl. 8:00 til 22:00. Pris fra kr. 35,-/person. Entré inkl. adgang til swimmingpool kr. 50,-/person.

Indkørsel til pladsen
Porten til campingpladsen er åben fra 7:00 til 23:00. Som campist får du en personlig kode til vores bomanlæg, så du frit kan køre ud og ind i åbningstiden.
VIGTIGT! Koden skal tastes hver gang, og kan ikke gives til gæster.

Regler for leje af autocamper

Lejeperiode: 
I højsæsonen fra fredag kl. 16.00 til fredag kl. 11.00. Øvrige perioder kan autocamperen afhentes på udlejers adresse kl. 16:00 og skal afleveres på slutdagen senest kl. 11:00.

Lejer:
Personen som er registreret som lejer af autocamperen skal være fyldt 28 år og have dansk kørekort. Hvis der er mere end lejeren som chauffør af autocamperen skal øvrige fører af autocamperen også være fyldt 28 år, være registreret med navn på lejekontrakten og have fremvist gyldigt dansk kørekort.  Ved afhentning af autocamperen, tages der kopi af lejerens kørekort, og dem der i øvrigt måtte være registreret som fører af autocamperen. 

Rygning:
Det er ikke tilladt at ryge i autocamperen. Overholdes dette ikke, vil autocamperen blive rengjort på lejers regning. Minimumspris kr. 5000,- 

Husdyr:
Det er tilladt at have hund/kat med i autocamperen. Hunde må dog max vejer 12 kg. Det er ikke tilladt at lade hunde ligge i sengene og ligger de i stole- eller sofaerne bedes man lægge et tæppe for at skåne møblerne. Vi vil dog anbefale man har et bur til sit dyr. Reparation af inventar/møbler som er ødelagt ved hundebid, er bekosteligt at reparerer. 

Betaling af leje:
50% af lejen betales ved reservation, dog minimum 5.500,- kr. Resten af lejen betales 4 uger før lejestart / afhentning. Overskridelse af betalingsbetingelserne betragtes som afbestilt. 

Depositum:
Ved afhentning af autocamper, betales et depositum på kr. 5500,-, dette tilbagebetales senest 14 dage efter bilen er tilbagekommet i uskadt stand, og afleveret som aftalt i lejebetingelserne.

Afbestilling:
Vælg en afbestillingsforsikring og få alle* dine penge tilbage, hvis du er nødt til at afmelde din ferie – uanset årsag. Booker du autocamperen uden at bestille en afbestillingsforsikring, bindes du for det fulde beløb, uanset hvornår du afbestiller. Vi anbefaler derfor alle at tilkøbe denne forsikring.

Hvad består en afbestillingsforsikring af:

 • En afbestillingsforsikring koster 300 kr.
 • Køber du en afbestillingsforsikring og får brug for at afbestille din ferie, kan du op til 20 dage før din lejeperiode på autocamperen starter, få det fulde beløb retur.* 
 • Køber du en afbestillingsforsikring og afbestiller din ferie under 20 dage før din lejeperiode starter, får du halvdelen af beløbet retur.*

Afbestillingsforsikring skal købes samtidig med du booker autocamperen i vores online booking system.
*Der fratrækkes et administrationsgebyr på 300 kr. plus afbestillingsforsikringen. 

Det må du køre:
1 uges leje: Fri kørsel op til 2000 km. Derudover betales 2,00 kr. pr. km.
2 ugers leje: Fri kørsel op til 4000 km. Derudover betales 2,00 kr. pr. km.
3 ugers leje: Fri kørsel op til 7000 km. Derudover betales 2,00 kr. pr. km. 

Forsikring:
Ansvars og kaskoforsikring er indeholdt i lejeperioden.
Lejers selvrisiko på kaskoforsikringen er kr. 5000,-. Lejeren hæfter desuden fuldt ud for enhver skade, der ikke dækkes af forsikringen, herunder for skader, der skyldes lejerens forsømmelse ved behandling af autocamperen. Lejer er gjort opmærksom på, at der på forsikringen ved glasskader inkl. stenslag er en selvrisiko på kr. 1500,-. Afregningen på dette sker ved aflevering af autocamperen. 

Det er de generelle SOS INTERNATIONAL bestemmelser der er gældende. I henhold til disse bestemmelser er en evt. hjemtransport fra udlandet dækket. Personlige ejendele er ikke omfattet af bilens forsikring. 

Ved tyveri og andet:
Camperens forsikring dækker for skader på inventar, hvis der optages politirapport på stedet og kopi heraf hjemtages. Det er lejers ansvar, at der optages politirapport.

Lejers egen indboforsikring dækker normalt Lejers gods, hvis det politianmeldes. Udlejer har intet ansvar for tyveri af personlige ejendele el. lignende. 

Lejers ansvar:
Lejer har det fulde ansvar for autocamperen i lejeperioden, herunder vand, olie, luft, punktering, stenslag m.v. og udlejer hæfter ikke for skader, som opstår på baggrund af lejers forsømmelser ved ikke at varetage alm. vedligehold og eftersyn på autocamperen i lejeperioden. 

Eventuelle mekaniske fejl, som ikke skyldes lejers forsømmelser eller adfærd i øvrigt dækkes af udlejer, efter nærmere aftale og kan ikke udføres uden nærmere aftale med udlejer. Udbedring skal foretages af autoriseret værksted. 

Det er desuden lejers ansvar, selv at sørge for betaling af eventuelle parkeringsafgifter, broafgifter, vejafgifter mv. samt eventuelle trafikforseelser, idet disse er udlejer uvedkommende. 

Slidskader m.v.: Reparationer over 1.000 kr. skal aftales med udlejer før reparation. Regningen betales af udlejer ved hjemkomst, hvis det er aftalt (gælder dog ikke stenslag, jf. afsnit om forsikring). Lejer hæfter for slidskadereparationer, der skyldes uansvarlig behandling af autocamperen. 

Ved færdselsuheld eller lign. i lejeperioden:
• Sørg for at få optaget politirapport – og tag aldrig skylden på Dem i udlandet – det kan blive dyrt. Husk at meddele udlejer alle detaljer om hændelsesforløbet.
• Udlejer opfordrer lejer ved benyttelse af autocamperen i udlandet, at sætte sig grundigt ind i hvert lands trafikregler, idet lejer hæfter for alle politimæssige anliggender eller andre krav, som skyldes lejerens brug af køretøjet. Udlejer kan således ikke gøres ansvarlig herfor. Dette gælder ligeledes samtlige øvrige trafikforseelser, herunder fartbøder, parkeringsbøder mv. samt andre krav, som kan relatere sig til lejeforholdet.

Selvforskyldte skader:
Som oplyst under punktet forsikring hæfter lejer for skader, som ikke er omfattet af forsikringen, herunder ting i autocamperen som ødelægges, evt. skader på møbler eller andet inventar.

Fejlagtig påfyldning af dieselolie i ferskvandstank indebærer udskiftning af tank, slanger og varmtvandsbeholder. Denne udskiftning er heller ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales af lejeren. En sådan skade beløber sig til ca. 28.000 kr. Skader efter fejlagtig betjening af bilen eller installationer i camperen er desuden ikke dækket af forsikringen, og skal derfor erstattes af lejeren. Selvrisikoforsikringen dækker ikke her.
Ovenstående betales ved tilbagelevering af autocamperen.

Afhentning og aflevering:

Ved afhentning vil lejeren få udleveret tjekliste til gennemgang af bilen for evt. fejl og mangler. Afhentning skal ske på den i lejekontraktens fastsatte dag, normalt efter kl. 16:00. Aflevering skal ligeledes ske på den, i lejekontraktens fastsatte dag, normalt senest kl. 11.00. Autocamperen afhentes og leveres på udlejers, til enhver tid værende hjemsted, jf. lejekontrakten, den kan dog leveres og afhentes på lejers danske adresse for et merbeløb afhængig af bopælsadresse (I flg. aftale). 

Af hensyn til næste lejer er det vigtigt med rettidig aflevering. Der kan naturligvis opstå situationer, hvor lejer bliver forhindret i at aflevere autocamperen til det aftalte tidspunkt, og i en sådan situation bedes lejer kontakte udlejer med det samme. Ved forsinket aflevering betaler lejer kr. 500,- pr. påbegyndt time.  Autocamperen afleveres med tømt spildevands- og toilettank. Der opkræves kr. 1000,-, hvis toilettanken ikke er tømt ved aflevering af autocamper.
Autocamperen afleveres som aftalt skriftligt i lejebetingelserne. Lejer behøver ikke vaske autocamperen udvendigt. Autocamperen leveres og afleveres med fuld brændstoftank. Ved manglende påfyldning fylder udlejer selv på, til 20 kr./L, for lejers regning.

Ved aflevering af autocamper skal forbruget opgøres, og det bliver udregnet med det samme, hvad lejer skal have tilbage af depositummet. Udlejer har 24 timer til at tjekke autocamperen for fejl og mangler, og kontakte lejer ang. evt. skader, mangler mm. der har fundet sted i udlejningsperioden.
Beregn venligst ca. 1 time til henholdsvis afhentning og aflevering.
Ved aflevering af autocamperen før tid, tilbagebetales ikke for denne periode. 

Under rejsen:
Lejer får udleveret en kontaktliste ved afhentning af autocamperen, således at lejer kan kontakte udlejer vedr. spørgsmål eller andet. Er der tale om en skade eller lign. så autocamperen ikke kan køre, skal lejeren kontakte SOS INTERNATIONAL, som herefter vil sørge for assistance og evt. bugsering.
Sker der skader under rejsen, er lejeren forpligtet til at tage billeder af skaden, skadestedet, evt. modpartens nummerplade og andet der findes nødvendigt i tilfælde af en senere forsikringssag, idet udlejer er uden ansvar, hvis forsikringen ikke dækker, på grund af manglende dokumentation fra lejer. 

Eventuelle bøder, der ikke direkte og uden tvivl kan tilskrives udlejer, tilskrives lejeren af autocamperen.

Forbehold og garanti fra udlejer:
Kan det lejede køretøj ikke udleveres grundet alvorlige skader, fejl, mekanisk nedbrud mv., forsøger udlejer at fremskaffe et tilsvarende køretøj fra andre udlejere. Såfremt erstatningskøretøjet varierer i størrelse, refunderes alene lejedifferencen, såfremt køretøjet er mindre i størrelse/billigere i pris end det lejede. Lejedifferencen beregnes som forskellen på den camper som lejer har lejet hos udlejer og lejen, som udlejer skal give for leje af et erstatningskøretøj. Såfremt det er umuligt for udlejer at fremskaffe erstatnings køretøj, tilbagebetales den fulde leje, samt depositum. Yderligere kompensation ydes ikke.

Lejer kan ikke kræve erstatning for tabt ferie forårsaget af uheld med den lejede autocamper, jf. pkt. ”Ved færdselsuheld eller lign. i lejeperioden”. Ej heller som følge af mekaniske fejl eller ved eventuelle fejl i autocamperens tekniske installationer, herunder mekanisk varmeanlæg, vandhaner, toilet mv. 

Hvis der under lejemålet springer en sikring, en vandpumpe holder op med at fungere, eller der sker andre mindre tekniske fejl, er det lejers pligt at få dette udbedret. Lejer kan frit indkøbe nye dele op til max. kr. 500,- som refunderes af udlejer mod aflevering af bilag. Det er dog god kutyme, at informere udlejer ved enten sms, mail eller opkald og der må samlet kun købes for kr. 2000,- uden forudgået tilladelse fra udlejer, hvis det bliver nødvendigt med flere køb. 

Ekstra tilkøb:
10 kg gas, kr. 225,00 pr. flaske (Der er plads til 2 flasker)

Udlejer:
KATTEGAT STRAND CAMPING
Dokkedalvej 100, 9560 Hadsund
Tlf. +45 98588032
Mobil +45 40613845
Cvr. nr. 25303784

Vi tager generelt forbehold for trykfejl, udstyr, priser og beskrivelser.

Fastligger regler

Almindelige lejebetingelser

 1. Lejeaftalen gælder kun for de i aftalen anførte personer. Det er ikke tilladt at tage fast bopæl på campingpladsen, ligesom tilmelding til folkeregisteret på pladsens adresse ikke må finde sted.
 2. Overnattende gæster skal betale almindeligt overnatningsgebyr.
 3. Dagsgæster må ikke køre ind på campingpladsen, men skal parkere på parkeringspladsen. Dagsgæster, der opholder sig på pladsen efter kl. 23.00 betragtes som overnattende gæster og afkræves almindeligt overnatningsgebyr.
  Har man fri dagsgæster inkluderet i sin sæsonplads (fuld rådighed), gælder dette ikke mere end 8 gæster pr. dag, (f.eks. hvis I vælger at invitere til fødselsdag eller lign.)  
 4. Lejeren kan ikke overdrage sine rettigheder ifølge lejeaftalen til andet, ligesom lejeren ej heller kan fremleje sæsonpladsen (evt. fremleje skal godkendes af KSC).
 5. Sæsonpladsen skal være taget i brug senest 1 måned efter lejemålets påbegyndelse.
 6. Ved lejerens midlertidige fraflytning i ferie og lignende forbeholder lejerchefen sig ret til at disponere over sæsonpladsen. Meddeler lejeren samtidig tilbagekomstdatoen, vil lejrchefen så vidt muligt sørge for, at lejeren pr. denne dato igen kan disponere over sæsonpladsen. Er dette ikke muligt vil lejeren få tilbudt en anden plads indtil den lejede plads atter bliver ledig.
 7. De opstillede affaldssække/containere må kun benyttes til almindeligt køkkenaffald og lignende. Andet affald (gl. stole, køleskabe, tæpper, fortelte m.v.) skal lejeren fjerne ved egen foranstaltning, hvis lejrchefen ikke kan anvise et sted hertil.
 8. I lejeperioden er lejeren berettiget til at benytte sæsonpladsen til opstilling af campingvogn med fortelt eller til teltslagning. Der må kun parkeres 1 bil (dog 2 på store pladser m. tilkøb) på sæsonpladsen. Både, påhængsvogne og lign. må kun medtages og opbevares på sæsonpladsen på forudindgået aftale.
 9. Det er ikke tilladt at skyde genvej gennem beplantninger og hegn – veje og stier skal benyttes.
 10. I tidsrummet kl. 23.00- kl. 07.00 er al motorkørsel forbudt (bom-åbning mellem kl. 23.00 og kl. 7.00 afregnes kontant DKK 300,-, dog ikke i nødstilfælde).
 11. Lejeren er forpligtet til at overholde bestemmelserne i: a) Miljø- og Energiministeriets campingreglement af den 26. januar 2000 og de dertil knyttede regler om campingvognenes mobilitet, enhedspladsernes indretning og Campingrådets ID- nr.-ordning. Reglerne om campingvognenes mobilitet og enhedspladsernes indretning er vedhæftet kontrakten som bilag A og B, og lejeren erklærer ved sin underskrift på kontrakten at have modtaget bilagene. b) de gældende ordensregler på de af Campingrådet godkendte campingpladser. Lejrchefens anvisninger i henhold til såvel pkt. a som b skal altid følges.
 12. Hvis ikke andet skriftligt aftales, skal sæsonpladsen af lejeren være ryddet og rengjort på datoen for lejeaftalens udløb. Foretager lejeren ikke oprydningen, er lejrchefen berettiget til at lade denne foretage, idet der herfor afkræves lejeren et fast gebyr på kr. 500,00. Lejrchefen er uden ansvar af nogen art for efterladte effekter – herunder campingvogne/telte.
 13. Det betragtes som væsentlig misligholdelse af lejeaftalen, at de i aftalen fastsatte ydelser ikke betales rettidigt. Det er dog en betingelse for at gøre misligholdelse gældende, at det forfaldne beløb ikke indbetales efter forløbet af 7 dage efter, at påkrav er sendt til lejer ved almindeligt brev/mail. Ved fremsendelse af påkrav påløber et ekspeditionsgebyr på kr. 300,00, som tillægges det skyldige beløb. At bestemmelserne indeholdt i nærværende Almindelige lejebetingelser ikke overholdes af lejeren og dennes husstand – herunder henvises særligt til indholdet af pkt. 11. Ovennævnte opremsning af, hvad der anses for væsentlig misligholdelse er alene en eksemplifikation og er ikke udtømmende. I tilfælde af væsentlig misligholdelse er lejrchefen berettiget til straks at bortvise lejeren fra campingpladsen og ophæve lejeaftalen til øjeblikkeligt ophør. Er lejeren noget beløb skyldig i forbindelse med lejemålets ophævelse eller udløb, forbeholder lejrchefen sig ret til udover sædvanlige retsskridt enten at udøve tilbageholdsret over lejerens campingvogn indtil tilgodehavendet er betalt eller at fjerne campingvognen fra sæsonpladsen og stille denne med effekter på offentligt areal for lejerens regning og risiko i enhver henseende. Dog er det en forudsætning, at lejeren med 8 dages varsel ved almindeligt brev/mail forgæves er blevet opfordret til at afhente campingvognen og ryddeliggøre sæsonpladsen. Er lejeren intet beløb skyldig i forbindelse med lejrchefens ophævelse af lejeaftalen eller dennes udløb i øvrigt, forbeholder lejrchefen sig udover sædvanlige retsskridt, ret til at stille campingvognen med effekter på offentligt areal efter fremsendelse af påkrav som anført ovenfor.
 14. Enhver uoverensstemmelse, der måtte opstå mellem parterne i anledning af nærværende aftale, afgøres ved retten i Aalborg, der er aftalt som parternes værneting.
 15. Alle beløb er incl. 25% moms. Der tages forbehold for moms- og afgiftsforhøjelser.

Mobilitetskrav – bilag A

(Skal ses i sammenhæng med enhedspladsernes indretning, ID.nr.ordning og kontrolfunktionen)

Campingvogne skal ikke nødvendigvis være af en sådan teknisk/mekanisk tilstand, at de uden videre vil kunne godkendes til en færdselsregistrering af Statens Bilinspektion. Det er lejrchefens ansvar at sørge for, at gæsten opfylder følgende:

 • Træktøjet skal være brugbart og fast monteret på campingvognen.
 • Campingvognen skal være monteret med funktionsdygtige fælge og dæk.
 • Opklodsning af campingvognens støtteben – evt. med bukke 􏰀 er tilladt.
 • Bortset fra et evt. fortelt, der hurtigt skal kunne fjernes, skal campingvognen være umiddelbar mobil (flytbar). Der må ikke være hverken små eller store tilbygninger eller lægivende konstruktioner f.eks. under campingvognen af et materiale som vandfast finer o.lign., der ikke umiddelbart kan fjernes.

Enhedspladsernes indretning – bilag B

(Skal ses i sammenhæng med mobilitetskravet, ID.nr.ordning og kontrolfunktionen)

1) Beplantning

Enhedspladserne kan af lejrchefen hegnes med beplantninger efter en samlet plan for hele campingpladsen.

Beplantningen må ikke være til hinder for, at en campingvogn – uanset størrelse – til enhver tid kan køres til og fra enhedspladsen.

Det tilrådes, at der højst er beplantning omkring 3 af enhedspladsens sider – forefindes eller foretages yderligere beplantning, skal mindst halvdelen af den 4. side (vejfacaden) være uden beplantning.

2) Hegn og læsejl

De i handlen normalt forekommende læsejl må opstilles – dog ikke opsat på trækonstruktioner eller campingpladsens træer.

Faste og permanente hegn – eksempelvis flethegn, plastikhegn, trådhegn m.v. – må ikke forefindes eller opsættes.

I forbindelse med nyplantninger omkring enhedspladsen kan lejrchefen dog midlertidigt lade opsætte mindre trådhegn eller fodhegn til beskyttelse af planterne.

3) Haver

Nytte- og prydhaver må ikke etableres, ligesom udplantning af blomster og lignende på enhedspladsen ikke må finde sted.

Opstilling af et mindre antal flytbare plantekrukker kan finde sted umiddelbart ved campingvognen, såfremt lejrchefen på den enkelte campingplads accepterer dette.

4) Belægninger

Der kan efter lejrchefens anvisning nedlægges 2 rækker kørefliser i niveau med naturligt terræn/tilsvarende terrænforstærkning, således at kørsel til og fra enhedspladsen kan ske uden gener og skader.

I stedet for kørefliser anbefales dog brug af græsarmeringssten af hensyn til synsindtrykket.

I øvrigt må der ikke graves på enhedspladsen, ligesom der ikke må anlægges terrasser af fliser, træ eller lignende.

I fortelte accepteres etablering af teltbund bestående af gulvtæppe, træbelægning, fliser eller lignende.

5) Bygningskonstruktioner m.m.

Der må ikke under nogen form opføres bygninger/bygningsdele – hverken fritstående eller tilbygget den opstillede campingvogn.

Det er efter lejrchefens anvisning tilladt at opsætte et sædvanligt fortelt til campingvognen i teltdug og uden faste vægge, tagrender, vinduer og døre. Forteltet skal kunne nedtages i løbet af 15-30 minutter.

6) Antenner m.m.

Fritstående antennemaster, flagstænger og lignende må ikke opstilles på enhedspladsen. Antenner, incl. paraboler, accepteres, når de monteres på campingvognen.

 

Kattegat Strand Camping (KSC)

Force Majeure

Såfremt lejemålet forhindres af forhold uden for Kattegat Strand Campings indflydelse (katastrofe, optøjer, strejke, pandemier, Covid-19 eller lign.), hæfter Kattegat Strand Camping ikke herfor, og der tilkommer ikke lejeren nogen godtgørelse.

Fortrydelsesret og refusion

Eventuelle reklamationer skal fremsættes straks efter ankomst eller umiddelbart efter fejlens opståen. Krav om erstatning skal skriftligt meddeles Kattegat Strand Camping inden afrejse. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, prisstigninger og lign.

Booking er bindende og kan ikke blive refunderet i tilfælde af afbestilling, medmindre afbestillingsforsikringen på forhånd er tilkøbt og reglerne derfor overholdes (jvf. afbestillingsforsikring).

Priser og tilbud 

Sæsonpriser står oplyst på vores hjemmeside. Fuld rådighed gælder ikke udlejning eller til 3. person.

Tilbud

En gang i mellem kan du finde gode tilbud på vores hjemmeside eller via vores nyhedsbrev.
Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.

Økonomiplads
På vores plads har vi en billigere pladstype som vi kalder økonomiplads, men med samme garanti for en god ferie. 

Unge mennesker

GRUPPER AF UNGE MENNESKER PÅ UNDER 21 ÅR
Vi accepterer IKKE at grupper af unge mennesker på under 21 år campere unden forældre på Kattegat Strand Camping. Gælder både for alm. camping, luksushytter og leje af tipier. Er I i tvivl om vi betragter jer som en gruppe, kontakt os på +45 98 58 80 32

Afbestillingsgaranti

Vælg en afbestillingsgaranti og få alle* dine penge tilbage, hvis du er nødt til at afmelde din ferie – uanset årsag. Booker du din ferie uden at bestille en afbestillingsgaranti, bindes du for det fulde beløb, uanset hvornår du afbestiller. Vi anbefaler derfor alle vores campister at tilkøbe denne forsikring.

Hvad består en afbestillingsgaranti af:

 • En afbestillingsgaranti koster fra 75 kr. og op til 300 kr. alt efter periode, om du har bestilt en almindelig plads, bor i tipi eller familiehytte.
 • Køber du en afbestillingsgaranti,  og får brug for at afbestille din ferie, kan du op til 20 dage før din ferie starter, få det fulde beløb retur.* 
 • Køber du en afbestillingsgaranti og afbestiller din ferie under 20 dage før din ferie starter, får du halvdelen af beløbet retur.*

afbestillingsgaranti skal købes samtidig med du booker din ferie i vores online booking system.
*Der fratrækkes et administrationsgebyr på 300 kr. plus beløbet for afbestillingsgaranti . 

FlexCamp

FlexCamp giver dig muligheden for frit at rykke din reservation til en anden periode, uden det koster ekstra. Det giver dig en super god fleksibilitet og gør det muligt for dig at booke ferie i god tid uden bekymringer

Vælg FlexCamp og få muligheden for at rykke din reservation hvis du: 

 • Bliver forhindret i at afholde din forudbestilte ferie
 • Vejrudsigten ikke tegner sig som ventet
 • Du i mellemtiden bliver inviteret til en vigtig begivenhed
 • Dit ferieønske på arbejdspladsen ikke bliver opfyldt
 • …..og hvad der ellers måtte være årsagen. 

OBS!
FlexCamp kan benyttes inden for og på tværs af sæsonerne, men flytter du f.eks. din ferie fra lavsæson til sommerferien, betales den difference der måtte være. FlexCamp gælder kun inden for samme sæson(år).
Bemærk, FlexCamp skal meldes mindst 72 timer før ankomst. Der gives ikke penge tilbage. 
Du kan tilkøbe FlexCamp når du booker din ferie i vores online booking system

 

Vælg din egen plads

I vores onlinebooking er det muligt at benytte “Vælg din egen plads”. Dette tilvalg gør det muligt for dig, at vælge din egen plads frit på pladskortet* 

Ind i mellem opstår der situationer, hvor vi af praktiske årsager, er nødsaget til at flytte en reservation til en anden plads.
Dog er det altid i samme område og samme pladstype. Hvis dette er tilfældet, skal du ikke betale for dette tilvalg. 

*nogle tilbud (ACSI, Seniortilbud, mv) vil have afgrænsede områder. 

Bookingbetingelser

Når du har booket en enhed, hytte eller campingvogn, fremsender Kattegat Strand Camping en bookingbekræftelse. Bestillingen er bindende.
Vi bestræber os på at friholde din reserverede enhed, men i sjældne tilfælde kan det forekomme, at reservationen flyttes til en anden tilsvarende enhed i samme område.
Rejser du inden reservationsperiodens udløb, gives der ikke penge retur.

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

E-HANDELSBETINGELSER FOR KATTEGAT STRAND CAMPING.

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, tipi, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf. 18 stk. 2 nr. 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret. Begrundelsen herfor ligger i det forhold, at  genudlejning af en reserveret hytte/tipier/plads, der afbestilles ganske få dage før ankomst, ofte ikke vil være muligt.

BESTILLING OG BETALING
Booker du et ophold med egen campingvogn/telt/autocamper eller ophold i hytte eller tipi betales det fulde beløb straks efter at bookingen er foretaget. Straks efter modtagelse af bestilling fremsender Kattegat Strand Camping lejebevis pr e-mail. Såfremt du ikke modtager en e-mail med dit lejebevis bedes du tjekke din spam-mail og/eller uønsket mail.

KONTROL AF LEJEBEVIS
Ved modtagelse af lejebeviset er det lejerens ansvar at sikre sig at perioden og den valgte enhed er korrekt.

AFBESTILLING (UDEN TILKØB AF AFBESTILLINGSFORSIKRING)
Afbestilling af betalte ophold, hvor der ikke er tilkøbt afbestillingsforsikring, medfører ingen returnering af det indbetalte beløb.

AFBESTILLINGSFORSIKRING
Vi anbefaler at I tilkøber vores afbestillingsforsikring, når I booker et ophold hos Kattegat Strand Camping. På den måde er I sikret hvis I har behov for at annullere jeres booking.

Ved online booking gælder følgende
Vælg en afbestillingsforsikring og få alle* dine penge tilbage, hvis du er nødt til at afmelde din ferie – uanset årsag. Booker du din ferie uden at bestille en afbestillingsforsikring, bindes du for det fulde beløb, uanset hvornår du afbestiller. Vi anbefaler derfor alle vores campister at tilkøbe denne forsikring.

Hvad består en afbestillingsforsikring af: 

 • En afbestillingsforsikring koster fra 75,- kr. og op til 300,- kr. alt efter periode, om du har bestilt en almindelig plads, bor i tipi eller familiehytte.
 • Køber du en afbestillingsforsikring og får brug for at afbestille din ferie, kan du op til 20 dage før din ferie starter, få det fulde beløb retur.* 
 • Køber du en afbestillingsforsikring og afbestiller din ferie under 20 dage før din ferie starter, får du halvdelen af beløbet retur.*

Afbestillingsforsikring skal købes samtidig med du booker din ferie i vores online booking system.

*Der fratrækkes et administrationsgebyr på 300,- kr. plus afbestillingsforsikringen.


Ved telefonisk booking gælder følgende

 • Afbestillingsforsikringen påføres automatisk jeres faktura af receptionisten.
 • Ønsker du ikke afbestillingsforsikring gør du som følger:
 • Ved bankoverførsel skal du selv fratrække prisen på afbestillingsforsikringen hvis den ikke ønskes.
 • Ved betaling via online betalingslink skal du kontakte os telefonisk hvis du ikke ønsker afbestillingsforsikringen.


Ved online booking gælder følgende

 • Du skal selv vælge om du ønsker Afbestillingsbeskyttelsen.

Vores afbestillingsforsikring dækker IKKE, hvis I er nødt til at afbryde jeres ophold.
Efter indbetaling kan afbestillingsforsikringen ikke længere bestilles/afbestilles.


HUND
Hunde er velkomne på campingpladsen samt i vores hytter og tipier. Der opkræves særskilt pris for at medbringe hunde. Medbringes der hund i vores hytter uden at der er forudbetalt herfor opkræves et rengøringstillæg på 400 kr.

GRUPPER AF UNGE MENNESKER PÅ UNDER 21 ÅR
Vi accepterer IKKE at grupper af unge mennesker på under 21 år campere unden forældre på Kattegat Strand Camping. Gælder både for alm. camping, luksushytter og leje af tipier. Er I i tvivl om vi betragter jer som en gruppe, kontakt os på +45 98 58 80 32 

ANKOMST OG AFREJSE

Ankomst:
Check-in 12:00 – 22:00
Check-in for familiehytter 15:00 – 22:00

Obs! Ved senere ankomst kontakt os på telefon +45 9858 8032 eller mail info@922.dk

Afrejse:
Check-ud i sommerferien (uge 26 til 34) fra kl. 8:00 -­ 12:00
Check-ud i lavsæson fra kl. 8:00 – 14:00

Check-ud i sommerferien (uge 26 til 34) for familiehytter fra kl. 8:00 – 10:00
Check-ud for familiehytter i lavsæson fra kl. 8:00 – 12:00 

Ønsker du at blive længere på pladsen (gælder ikke for hytter) end de angivne tidspunkter er prisen følgende:

Sommerferie (uge 26 til 34)
Fra kl. 12:00 – 17:00: (pris se hjemmeside) inkl. campingvogn og personer.
Efter kl. 17:00: betales for en ekstra dag.

Lavsæson
Fra kl. 14:00 – 17:00: betales alm. gæstebillet.
Efter kl. 17:00: betales for en ekstra dag.

Kattegat Strand Camping påtager sig intet ansvar for gæstens mulighed for at tage lejemålet i brug. Såfremt du som gæst afskæres fra muligheden for transport til og fra campingpladsen (eksempelvis på grund af aflyste fly-/togafgange, problemer med bilen, trafikale forhold, grænselukninger mm) vil du ikke blive kompenseret herfor.

RYGNING PÅ CAMPINGPLADSEN
Alle hytter og tipier er røgfrie. Dette gælder også e-cigaretter. Overtrædes dette betales et rengøringsgebyr på minimum 1500,- kr.
Rygning på campingpladsen generelt: Vis hensyn på udendørs fællesarealer og husk at cigaretskod hører til i skraldespanden. Rygning er ikke tilladt på indendørs fællesarealer. Dette gælder også e-cigaretter.


GÆSTENS ANSVAR
Lejer af hytte og tipier hæfter fuldt ud for inventaret i udlejningsenheden. Mangler og skader påført af lejer afregnes ved afrejse. Den person der har indgået lejemålet, hæfter også for skader forvoldt af øvrige beboer og gæster i lejemålet. Hytter og tipier må maksimalt bebos af det antal personer der er angivet i prislisten. Der skal være personer over 18 år til stede under hele opholdet.


HYGIEJNEFORHOLD, HERUNDER COVID-19 MM.
På grund af hygiejnehensyn kan der være faciliteter med begrænset adgang under jeres ophold. Der kan være områder som midlertidigt lukkes eller områder/faciliteter som vil være lukkede under hele opholdet. Dette giver ikke anledning til refusion af dele eller hele jeres ophold.


REKLAMATIONER

 • Hos Kattegat Strand Camping vil vi gøre alt for at jeres ophold bliver noget helt særligt. Dog vil der altid kunne opstå fejl og er der ting I som gæster er utilfredse med, skal I hurtigst muligt rette henvendelse til receptionen. Skulle en udlejningsenhed være mangelfuldt rengjort, eller skulle der være skader i udlejningsenheden som vi har overset, skal I straks efter ankomst (inden for 2 timer) rette henvendelse til receptionen med henblik på at få denne mangel udbedret. Klager over eksempelvis rengøring der først fremføres ved afrejse, vil ikke blive behandlet.
 • Kattegat Strand Camping kan ikke gøres ansvarlig for forekomster af dyr og insekter, idet campingpladsen er beliggende i et naturområde.
 • Ønsker I at reklamere efter at I er kommet hjem kan I senest 7 dage efter afrejse skrive til os på mailadressen info@922.dk
 • I tilfælde af uenighed anlægges en eventuel retssag ved Retten i Aalborg og sager skal afgøres efter dansk lovgivning.


DATABESKYTTELSE

 • Kattegat Strand Camping er i henhold til databeskyttelseslovgivningen dataansvarlig. Enhver henvendelse vedrørende databeskyttelse skal rettes skriftligt til info@922.dk
 • Kattegat Strand Camping behandler de persondata som lejer afgiver i forbindelse med bookingen, fordi det er nødvendigt for at kunne gennemføre bestilling og dermed også opfylde lejeaftalen, samt for at overholde eventuelle øvrige forpligtelser i medfør af de aftaler der indgås mellem Kattegat Strand Camping og lejer.
 • Som lejer har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine persondata til disse formål.
 • Kattegat Strand Camping videregiver, i det omfang det er nødvendigt, relevante oplysninger indeholdt i denne aftale til samarbejdspartnere (ex. rengøringsfirma, kreditkortfirma, forsikringsselskaber samt offentlige myndigheder) med henblik på at kunne gennemføre udlejningen, opkræve korrekt og sikker betaling eller i den udstrækning det er nødvendigt i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning.
 • Kattegat Strand Camping overfører kun persondata til lande uden for EU/EØS i nødvendigt omfang og kun hvor der foreligger passende garantier for et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.
 • Persondata opbevares alene i den periode det er nødvendigt i henhold til det relevante formål eller i henhold til gældende lovgivning.
 • Lejer har som registreret ret til at blive oplyst om – og få kopi af de data – som Kattegat Strand Camping har registreret og få sådanne oplysninger/data rettet eller ændret, hvis disse måtte vise sig urigtige. Lejer har desuden ret til at få oplysninger/data slettet hvis disse ikke længere et nødvendige for at opfylde det formål hvortil de er blevet indsamlet, eller hvis behandlingen er ulovlig. Endelig har lejer ret til at anmode Kattegat Strand Camping om at begrænse behandlingen af de pågældende data.
 • Kattegat Strand Camping anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger du som gæst afgiver på vores hjemmeside.
 • Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes via internettet.


PRISER OG RABATTER
Priserne på Kattegat Strand Camping justeres løbende og de aktuelle priser findes på vores hjemmeside. Vi forbeholder os retten til at ophæve en lejeaftale grundet tastefejl og/eller trykfejl. Rabatter kan ikke kombineres.

FORCE MAJEURE OG LIGNENDE FORHOLD
Såfremt gennemførsel af lejeaftalen ikke er mulig – eller i væsentlig grad vanskeliggøres – som følge af force majeure eller forhold, som kan sidestilles hermed, blandt andet men ikke begrænset til: Krig, optøjer, naturkatastrofer, olie- og benzinrationeringer, forureningskatastrofer, epidemier, pandemier, standsning af valutahandel, usædvanlige vejrforhold, tørke, oversvømmelser, grænselukning, trafikale forhold, strejke, lockout og lignende, der ikke kunne forudses ved lejeaftalens indgåelse, er Kattegat Strand Camping berettiget til at annullere lejeaftalen idet Kattegat Strand Camping ikke kan gøres ansvarlig i nævnte tilfælde.

I sådanne tilfælde er Kattegat Strand Camping forpligtet til snarest muligt at underrette lejeren. Der tilkommer ikke lejeren tilbagebetaling af indbetalte beløb. Lejer vil dog modtage et tilgodebevis på det indbetalte beløb. Tilgodebevis kan benyttes til køb af et nyt ophold inden for en 3-årig periode.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Kattegat Strand Camping
Dokkedalvej 100
9560 Hadsund
Tlf.: +45 98 58 80 32
E-mail: info@922.dk

CVR nr..: 25303784

 
Cookie og privatliv

Du finder vores cookie og privatlivspolitik her.

Familiehytter

Overnatning

Priser

Restaurant