Køkken og Bad • Kattegat Strand Camping • gratis • velholdte faciliteter
Book nu

Gratis bade gør alle glade

Alle campister kan frit benytte køkken og bad på Kattegat Strand Camping. I stedet for at betale pr. bad du tager er dette nu med i prisen når du booker din ferie hos os.

Badeforhold
Lad pengepungen blive i lommen, for hos Kattegat Strand Camping kan du gratis og bekymringsfrit benytte alle vores badefaciliteter – herunder også vores fine familiebaderum. Vi har nemlig sørget for at badene, der tilgængelige i alle servicebygninger, er inkluderet i prisen.

 

Køkkenforhold
I alle vores servicebygninger findes fælleskøkkener til fri afbenyttelse, indeholdende køleskabe, fryser, ovn, mikrobølgeovn og komfur. Bradepander til ovnene kan afhentes i receptionen. Gryder, pander og andet køkkenudstyr bedes du selv medbringe.

Alle Køkken og badefaciliteter er i rigtig fin stand og rengøringen er i top. Vi går meget ud af at vores gæster har de bedste faciliteter og derfor kan du være sikker på, at du får en god oplevelse når du bruger hhv. køkken og bad.

 

 

Rengøring og Covid19

Covid19 er stadig en del af vores hverdag og den forsvinder desværre ikke når vi tager på ferie. Derfor er vi på Kattegat Strand Camping særlig opmærksomme på rengøring af fælles faciliteterne på campingpladsen. Håndsprit og sæbe er opstillet til fri afbenyttelse og vi har, ligesom vi plejer, sat stort fokus på rengøringen så alle kan føle sig trygge ved at benytte vores faciliteter. Læs mere om covid19 retningslinjer på KSC her

Gratis
Wi-Fi
Opvarmet swimmingpool
Hundeskov til din bedste ven
Gratis
bad

Restaurant

Familiehytter

Lej en tipi

Sjove aktiviteter