Ferie med hund • Kattegat Strand Camping •
Book nu

Ta’ hunden med på ferie på Kattegat Strand camping!

Skal du holde ferie med hund er Kattegat Strand Camping et rigtig godt valg, for vi elsker jeres firbenede venner! Her er hunde i alle former, størrelser og racer hjerteligt velkommen.
På campingpladsen har vi en fantastisk indhegnet hundeskov i den nordlige ende. Du er velkommen til at have din hund uden snor i hundeskoven, så vidt du har fuld kontrol og opsyn med den. Derudover, er fine muligheder for at lufte dem ved strandkanten og i grønne områder tæt på campingpladsen.
Er pels og poter blevet snavsede af sjov, leg og tumlen, kan din hund få et dejligt bad i servicebygning 2.

Vi har dog nogle helt konkrete regler alle hundeejere bedes overholde, hvis I medbringer jeres hund. Husk at tage hensyn til andre campister – det kan jo ske at din nabo har allergi eller måske ikke er så glad for hunde.

Vigtige informationer og regler:

  • Døgnprisen for hund(e) er DKK 25,- (Hund i familiehytter og tipi fra DKK 150,- til 350,-)
  • Hunde skal altid føres i snor af hensyn til andre gæster på pladsen.
  • HUSK at samle hundens efterladenskaber op! Skulle du i farten have glemt posen, er hundeposer ophængt 3 steder på pladsen, og de kan ligeledes afhentes gratis i receptionen.
  • Hunde må ikke medbringes i poolområdet, i servicebygningerne eller i dyreparken.

 

Hunde i Nordjylland

Skal du på tur og have din hund med uden for campingpladsen gælder de helt generelle regler for dette. På naturstyrelsens hjemmeside kan du få opfrisket reglerne om hund i naturen. I Rold Skov ligger en hundeskov, hvor din hund kan løbe frit rundt. 

Gratis
Wi-Fi
Opvarmet swimmingpool
Hundeskov til din bedste ven
Gratis
bad

Restaurant

Familiehytter

Lej en tipi

Sjove aktiviteter