Mariagerfjord og Rold Golf • Kattegat Strand Camping
Book nu

Træk i polo’en, puds skoene og find din putter frem – nu skal der golfes!

Selvom vores Campingplads har stort set alt hvad feriehjertet kan begære, så var der altså ikke også plads til golfbaner…men det betyder ikke at din ferie bliver golf-fri…tværtimod!
For en halv times kørsel fra campingpladsen ligger nemlig to fantastisk skønne golfklubber, Mariager Fjord Golf og Rold Skov Golfklub. Begge steder med flot natur, gode

Mariager Fjord Golf

Mariager Fjord Golf ligger, som navnet antyder, ud til Mariager Fjord med den smukkeste udsigt til fjord, skov og plantage. Golfklubben byder på en par 3-bane og en 18-hullers bane, der giver både nybegynderen, men også den rutinerede golfspiller en god mængde udfordring. Desuden bør man spise på deres restaurant beliggende ved Aa Mølle med den smukkeste udsigt og indbydende retter a la carte.
Du kan læse mere om Mariager Fjord Golf på deres hjemmeside.

Rold Skov Golfklub

Rold Skov Golfklub er ligeledes en stor oplevelse for naturelskende golfere. Med dens beliggenhed op til Rold Skov og de største danske kilder samt smukkeste skovsøer og lyngklædte Rebild Bakker er man nødt til at tage en tur forbi deres baner. Klubben har både par 3-bane og 18-hullers bane og godt træningsfaciliteter med drivingrange, indspilningsområde, træningsbunkers og 18-hullers puttinggreen.
Du kan læse mere om Rold Golf på deres hjemmeside

Fisketur

Lille Vildmose

Lej en tipi

Familiehytter