Fastligger på Kattegat Strand Camping

Endnu en sæson, hvor du kommer til at føle dig hjemme samtidig med, at du er vores gæst – og bare skal have lov til at slappe af, nyde det og stille krav til faciliteter i topklasse. Det gælder både dig, der som trofast campist tager endnu en sæson i vores fantastiske omgivelser, og til dig, der for første gang vælger Kattegat Strand Camping for en hel – eller halv sæson.
Traditionen tro byder vi på 1. klasses servicefaciliteter, aktivitetshal, opvarmet swimmingpool, multiarena, bordtennis, ny minigolfbane, legepladser, kiosk, opholdsstuer med forskellige tv-kanaler, restaurant, grillbar, trådløst internet på 90% af pladsen, mange forskellige dyr og et væld af arrangementer og aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Hertil kommer de omgivelser, som vi fra naturens side har fået – herunder én af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige badestrande, ligesom den sydlandske stemning som man fornemmer iØster Hurup, med sine mange cafe’er, små butikker eller det skønne havnemiljø som byder på fiskebutik og restaurant. En dansk campingplads i topklasse for hele familien.

På vores onlinebooking kan du se hvilken fastliggerpladser der er ledige til sæson 2019

Bliv medlem af Kattegat Strand Camping fastligger facebookside ​

så er du hele tiden updateret på hvad der sker på Kattegat Strand Camping 

Klik her for at blive medlem

Bestil morgenbrød her

Som noget nyt til sæson 2019, skal du bestille morgenbrød – dog ikke i sommerferien, der har vi altid brød klar til dig.

Start weekenden uden besvær...

Hver fredag i lavsæsonen har vi måske Danmarks bedste TIILBUD
Restaurant “Li´ i Øjet” serverer dages ret inkl. en ØL eller vand til KUN kr. 50,- pr. pers. (børn under 3 år er gratis)

Reservation er nødvendig og skal ske senest torsdag kl. 14:00
Dagens ret serveres mellem 18:00 – 19:30, men bliv gerne længere og har du gæster med, er de også velkommen.

Tilmelding her