Familiecamping • Kattegat Strand Camping • Femstjernet campingferie
Book nu

Sæsoncamping

Bestil sæsonplads online eller kom forbi pladsen!

Har du endnu ikke fundet en sæsonplads til 2022, så kig forbi Kattegat Strand Camping og se vores fine campingplads. Kommer du forbi og booker en forårsplads eller helsæson plads, så giver vi på udvalgte pladsen op til 3.000,- i rabat på vores nye budgetpladser.

Læs mere her

Frihed, ferie og familiecamping

Velkommen til Kattegat Strand Camping

Hvem er Kattegat Strand Camping?

Kattegat Strand Camping tilbyder familiecamping, hvor der plads til alle. Børn og barnlige sjæle, de aktive, de afslappede typer, de eventyrlystne, vandhundene og selvfølgelig alle naturelskerne. Vi tilbyder alt det en alsidig og attraktiv familieferie skal kunne. Og frygt ej, hvis du er til storby eller charter. Vi lover dig, at vi giver den sydeuropæiske ferieklassiker kamp til stregen. Med vores 1 km lange kyststrækning får du 1. klasses beliggenhed direkte ud til Kattegat, der oven i købet byder på Danmarks mest børnevenlige strand. What’s not to like? Så find badedyret frem, pak bilen og tag familien med på campingferie på Kattegat Strand Camping.

 

Vi er en campingplads der mener det

Vi mener det vi gør. Det er for os vigtigt, at kvaliteten er i top og at vi opfylder alle de forventninger man som familie måtte have når man besøger vores campingplads. Uanset om du er en ferieglad børnefamilie, packpacker-typen, der elsker primitive teltovernatninger eller om din ferie kalder på god komfort, bekvemmelighed og unikke overnatningsformer, så lever vores kvalitet og muligheder op til dine ønsker.

Chat med os – få hurtigt svar på dine spørgsmål

Vi har gjort det nemt for dig at få svar på eventuelle spørgsmål. Uanset hvad dit spørgsmål måtte være, sidder vi klar til at hjælpe dig. Det kan være du midt i en online booking og har brug for support? Så skriv til os og vi hjælper dig hurtigt videre. Du finder chatten ved at klikke på ikonet nederst til højre. Vi skrives ved 🙂   

Velkommen til Kattegat Strand Camping  

Camping i første række
Aktiviteter for alle
Gratis bad og swimmingpool
10% rabat ved online booking

Oversigtskort over Kattegat Strand Camping

Pladskort 2022

Familiehytter

Kattegat Camp Festival

Lej en tipi

Sjove aktiviteter