20 års jubilæum

20 års jubilæum

Nyheder på Kattegat Strand Camping

I år er det 20 år siden Kattegat Strand Camping blev til, og det har været en vidunderlig rejse. 
Tiden ændrer sig og campingpladsen gør alt for, at følge med tiden. Det er blandt andet derfor vi laver nye tiltag hvert år.

Udover vores nyheder, så sker der også lidt forandringer på Kattegat Strand Camping. 
Læs mere om både nyheder og forandringer nedenfor.

I forbindelse med det overdækket torv introducerer vi også et nyt madområde. 
De fleste kender efterhånden konceptet, da det popper op i alle landets store byer… nemlig, Street Food!  

Kattegat Strand Campings street food område kan tilbyde forskellige lækre retter, som kan nydes hjemme i forteltet eller i det overdækket torv. Der vil være lidt til hver smag – fra gode danske retter til mere eksotiske smagsoplevelser. 

I 2020 vil Kattegat Strand Camping forbedre campingpladsens diskotek. Der vil både være plads til små børn med dans og leg, men også de større børn/unge (+12) med fest, fed musik og diskolys. 
Udover diskoteket vil der være andre sjove aktiviteter for børn og unge.

Købmandsbutikken bliver flyttet fra dens oprindelige plads ved servicebygning 1. 
Kattegat Strand Camping laver en ‘guf’ bod, hvor der kan købes slik, is og søde sager. 
Morgenbrød og morgenmadsprodukter kan købes ved receptionen, men kolonialvarer, isenkram og diverse varer bliver afskaffet, da vi oplever at efterspørgslen er lav og vores priser er for høje. Heldigvis har vi

Øster Hurup by kun 2 km fra pladsen, og Hadsund med flere shoppingmuligheder og seværdigheder 20 km fra campingpladsen. 

I højsæsonen har vi valgt at lukke restauranten, da vi introducerer vores street food område. Der vil stadig være mulighed for at få nogle af de samme rette, som man kunne få på Restaurant “Li i Øjet”. Du kan blandt andet stadig få vores populære helstegt pattegris. Din street food kan både nydes i det overdækket torv, Atrium, eller hjemme i forteltet. 

Der kommer stadig til at være mange aktiviteter for børn og unge. Fodboldskole, skumparty, poolparty og børne- og ungdomsdiskotek er faste aktiviteter på campingpladsen og dem har vi selvfølgelig stadig.
Dog har vi ikke heste til strandridning mere. Aktivitetshallen er lavet om til et stort diskotek for børn og unge, men vi har stadig vores udendørs multiarena til både tennis og fodbold.

 Vi kan også præsentere en ny smartphone applikation, som viser en oversigt over campingpladsens aktiviteter, underholdning og oplevelser. Mere info om appen kommer snart

Som noget nyt bliver Skyland Beach Festival afholdt på campingpladsen i uge 27 og 28. Kattegat Strand Camping vil derfor være lukket for turister i den periode.  

Læs mere om Skyland Beach Festival på deres hjemmeside, www.skyland.nu