Campfestival • Kattegat Strand Camping • Sæt kryds i kalenderen i uge 32!
Book nu

Festivalen for “den bedste alder…”

Festivalen er desværre aflyst i år.

Kattegat Strand Camping har en helt unik beliggenhed i det nordøstlige Jylland. Direkte op af det betagende og friske Kattegat, i det frodige smørhul Himmerland, med kort afstand til Danmarks smukkeste fjord og tæt på den lille og hyggelige ferieby, Øster Hurup. Vores campingplads er en oase i naturen med flotte og rene servicefaciliteter.

I løbet af sæsonen besøges vi af tusindvis af glade feriegæster fra Danmark og det meste af Europa. Vi er en populær plads, men trods det høje besøgstal er der luft at boltre sig på, og hele sæsonen igennem er vores service og aktivitetsniveau i top.

Festivalen er desværre aflyst i år.

Her inviterer vi til en uge fyldt med skøn atmosfære, camping, hygge, oplevelser, afslapning, aktiviteter, musik, dans, fest og lækker mad. Vi har igen i år sammensat et yderst tillokkende program med live bands, hyggelige aktiviteter og spændende udflugter i vores nærområde.

Husk at du kan finde oplysninger om priser, program mm. under de forskellige faner. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Camping eller hytte
Musik & underholdning
Fantastiske menuer
Hygge og samvær

Golf

Lille Vildmose

Praktisk info

Priser